Vrolijke giftcard ontvanger

Beschrijving

Het bericht en de foto of video toegevoegd aan de Yesty Keuzekaart maken het een persoonlijk cadeau. Dat ook nog eens heel leuk is om uit te pakken.

De Yesty Keuzekaart is de leukste cadeaukaart van Nederland! De Yesty Keuzekaart is inwisselbaar op ons complete assortiment van tientallen cadeaukaarten.

Voorwaarden

De Yesty Keuzekaart ruil je in zijn geheel om voor een cadeaukaart uit ons assortiment van tientallen cadeaukaarten. De Yesty Keuzekaart is verkrijgbaar in waardes variërend van € 5 tot € 150. Download de Yesty app en heb de cadeaukaart altijd bij je, handig toch?

Besteden

De Yesty Keuzekaart kan omgeruild voor iedere gift card uit het assortiment van Yesty. Denk aan cadeaukaarten zoals bol.com, Hema, Zalando, ICI Paris XL, Huis & Tuin Cadeau, Klus Cadeau, de Bijenkorf, Bookspot, Blad Cadeau, Wellness Giftcard, Weekendjeweg en nog vele andere.

Geldigheid

De Yesty Keuzekaart is 2 jaar geldig na aankoop. Na het kiezen van een cadeaukaart uit het assortiment van Yesty gaan de geldigheid en de voorwaarden van de betreffende cadeaukaart in werking. Heb je de Yesty app al gedownload? Een notificatie zorgt ervoor dat de uiterste geldigheidsdatum niet wordt vergeten.

Yesty desktop

Hoe werkt het

  1. Meld je kosteloos aan
  2. Kies het aantal cadeaukaarten en de waardes
  3. Voeg een persoonlijke boodschap en foto of video toe
  4. Betaal met iDeal en ontvang je factuur
  5. De cadeaukaarten die je hebt besteld via Yesty for Business kun je online terugvinden in je account.
  6. Verstuur de cadeaukaarten per email wanneer je wilt